Sweden    |    Worldwide Sites

 
EatonSE-Homepage_banner
   
SVERIGE

Eaton är ett mångsidigt företag inom krafthantering. Vi levererar energieffektiva lösningar som hjälper våra kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. Vi är ett tekniskt ledande företag på den globala marknaden. I utbudet av tjänster och produkter finns till exempel elektriska produkter, system och tjänster för kvalitetskontroll, distribution och styrning av ström, kraftöverföring, produkter för belysning och ledningsdragning, hydrauliska komponenter, system och tjänster för industriell och mobil utrustning, flygbränsle, hydrauliska och tryckluftsbaserade system för kommersiell och militär användning samt drivsystem för lastbilar och bilar. Alla tjänster och produkter är utformade för att ge bättre prestanda, effektivare energiförbrukning och ökad säkerhet.

Eaton hade en omsättning på 21,6 miljarder dollar 2018 och har runt 100 000 anställda och bedriver försäljning i över 175 länder.

Besök Eatons svenska verksamheter inom lågspänning, mellanspänning och säker kraftförsörjning genom att klicka på länkarna i menyn till vänster.

Produkter och tjänster

Marknader

Kontakta Oss

Kundeservice

    
 
 
Mer information
ContactKontaktinformation
NewsNyheter
Onlinekatalog lågspänningsprodukterOnlinekatalog lågspänningsprodukter
KundtidningKundtidning


 


Catalogue

xEffect

UPS

UPS